Shtëpia

Njoftime

08
Sht

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 26.09...

08
Sht

Ditën e shtunë më 13.09.2014, ora 11.00, tek Salla e Konferencave e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, organizohet një veprimtari promovuese e librit “Binjaku i Nënë...

25
Gsh

Bashkangjitur gjeni datat e provimeve të sezonit të vjeshtës për vitin akademik 20013-14, të ndara sipas sistemeve, me kohë të plotë, të pjesshme, dhe master.

21
Gsh

Më datë 25 gusht 2014, pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi" fillon shkolla verore gjermane për bashkëpunimin ndërkufitar në fushën e mjedisit, turizmit, zhvillimit social –...

31
Kor

Alpen Adria-Universitaet kërkon një kandidat për pozicionin e mëposhtëm:
 

22
Kor

Më datë 25. 07. 2014, ora 20:00, tek sheshi përpara Bashkisë së Shkodrës do të zhvillohet një koncert me muzikë jazz nga orkestra “Marco Castelli Trio”.

16
Kor

Ditën e enjte , më 17 korrik 2014, ora 20:30, në teatrin “Migjeni” do të shfaqet koncerti “Muzika…një urë në mes popujve”.

14
Kor

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 18.07...

Faqet