Shtëpia

Njoftime

21
Gsh

Më datë 25 gusht 2014, pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi" fillon shkolla verore gjermane për bashkëpunimin ndërkufitar në fushën e mjedisit, turizmit, zhvillimit social –...

31
Kor

Alpen Adria-Universitaet kërkon një kandidat për pozicionin e mëposhtëm:
 

22
Kor

Më datë 25. 07. 2014, ora 20:00, tek sheshi përpara Bashkisë së Shkodrës do të zhvillohet një koncert me muzikë jazz nga orkestra “Marco Castelli Trio”.

16
Kor

Ditën e enjte , më 17 korrik 2014, ora 20:30, në teatrin “Migjeni” do të shfaqet koncerti “Muzika…një urë në mes popujve”.

14
Kor

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 18.07...

11
Kor

Bashkëngjitur po ju paraqesim kalendarin e veprimtarive kulturore që zhvillohen në muajin korrik nga Instituti Italian i Kulturës.

26
Qer

The second DiXiT camp on XML TEI P5 for Digital Scholarly Editions – Standards, tools and software funded by the Digital Scholarly Editions Initial Training Network (DiXiT), and run by the Centre...

23
Qer

Testimi Esol Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 04.07...

Faqet