Shtëpia

Njoftime

22
Jan

ERAWEB, the European network of leading medical schools, is now offering scholarships for academic exchange between the European Union and the Western Balkans at five academic levels:...

17
Jan

The Heidelberg Center for American Studies (HCA) invites applications for its preeminent Master of Arts in American Studies (MAS) program.

13
Jan

The “European Scientific Journal” (ESJ) is a peer reviewed journal which accepts high quality research articles.

08
Jan

Dega e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Qendra e Informimit dhe Këshillimit Studentor njoftojnë se me datë 10 Janar.2014, e premte ora 13.00 në sallën e Bibliotekës së Universitetit organizohet një...

20
Dhj

Dates: 24 - 25 April 2014

Location: Beder University, Tirana, Albania

18
Dhj

We are pleased to invite you to the second international "HEIC2014: Quality & Governance in Higher Education Conference: Strategy & Competitiveness", scheduled from May 8-9, 2014 in...

12
Dhj

Hapen aplikimet për shkëmbime afatshkurtra me bursë në ERASMUS MUNDUS për studentë dhe pedagoge.

03
Dhj

Data e provimit të Modulit 1 të Lëndës “E drejta financiare dhe e tregut të brendshëm” (Moduli për të drejtën financiare) do të jetë data 5 Dhjetor 2013.

Faqet