Shtëpia

Njoftime

15
Maj

Te gjitha informacionet e nevojshme ndodhen tek atashimi i meposhtem.

13
Maj

The City of Pécs, Hungary and the University of Pécs, Hungary jointly announce two Alps-Adriatic Scholarships in Hungary for the autumn semester 2014/2015, for a period of 4 to 5 months with the...

12
Maj

Të rinjtë nga partitë politike dhe shoqëria civile së bashku për të dialoguar dhe advokuar rreth çështjeve vendore për të dialoguar dhe advokuar rreth çështjeve vendore.

05
Maj

Lajmërojmë të gjithë studentët e regjistruar online në sistemin e USH, se notat mund t'i shohin online, në profilin e tyre.

28
Pri

The grant of the Province of Styria in Cooperation with the University of Graz for Students from South-Eastern Europe – “GO STYRIA” focuses on incoming research mobility for Master and Doctoral...

24
Pri

We are delighted to invite you to submit a paper to International Conference U3M-AL: Developing Third Mission Activities in Universities, which is to be hosted by the University of Durres (Albania...

Faqet