Shtëpia

Njoftime

19
Maj

Gjykatësi, prokurori, avokati dhe e gjithë trupa gjyqësore në këtë proçes, janë studentë të Fakultetit të Drejtësisë Shkodër.

15
Maj

Te gjitha informacionet e nevojshme ndodhen tek atashimi i meposhtem.

13
Maj

The City of Pécs, Hungary and the University of Pécs, Hungary jointly announce two Alps-Adriatic Scholarships in Hungary for the autumn semester 2014/2015, for a period of 4 to 5 months with the...

12
Maj

Të rinjtë nga partitë politike dhe shoqëria civile së bashku për të dialoguar dhe advokuar rreth çështjeve vendore për të dialoguar dhe advokuar rreth çështjeve vendore.

05
Maj

Lajmërojmë të gjithë studentët e regjistruar online në sistemin e USH, se notat mund t'i shohin online, në profilin e tyre.

28
Pri

The grant of the Province of Styria in Cooperation with the University of Graz for Students from South-Eastern Europe – “GO STYRIA” focuses on incoming research mobility for Master and Doctoral...

Faqet