Shtëpia

Njoftime

29
Mar

TERMS OF APPLICATION FOR THE FOREIGN STUDENTS AND FACULTY MEMBERS

28
Mar

Testimi ESOL Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 10.04...

27
Mar

Programi i Bursave të Fondacionit Shoqëria e Hapur –Soros, shpall thirrjen për Aplikime për Bursat : Civil Society Scholar Awards ( CSSA ), për vitin Akademik 2014 -2015.

25
Mar

DIANET - Danube and Alps Adriatic Initiative Network - AREA organizes a new turn of Thematic Seminars free of charge, dedicated to the theme “EU Policies for Transnational Mobility”

24
Mar

It is our pleasure to invite you to contribute to the continuous quality improvement of the scientific journal The Business Economics by sending your original scientific papers, surveys, polemics...

17
Mar

Qendra e testimit e Pearson Test of English Language në Universitetin “Luigj Gurakuqi”, me numër 80053 njofton fillimin e rregjistrimeve për testimin e muajit maj 2014.

08
Mar

Türkiye Scholarships Postgraduate Programme Applications for 2014

Application Starting Date : 03 March 2014
Application Deadline : 31 March 2014

06
Mar

Testimi ESOL Cambridge për gjuhën angleze sipas standardeve të vendosura nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për studentët e cikleve të studimit Master dhe Doktoraturë do zhvillohet me date 22.03...

Faqet