Shtëpia

Njoftime

14
Dhj

We are pleased to invite you to the 42nd ATEE Annual Conference with the central theme Changing Perspectives and Approaches in...

09
Dhj

Komiteti Shqiptar i Helsinkit do të nisë së shpejti zbatimin e nismës “Të punojmë së bashku për seanca gjyqësore të hapura dhe transparente në gjykatat e të gjitha niveleve në Shqipëri”,...

24
Nën

The Graz International Summer School Seggau is designed for internationally oriented, highly motivated students from all disciplines who wish to deepen their understanding of current European and...

22
Nën

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” duke marrë shkas nga ndalimet e djeshme të dy pedagogëve të Fakultetit të Shkencave Shoqërore, thirri urgjentisht mbledhjen e Rektoratit në të cilën u...

21
Nën

In kind cooperation with the Rector of

16
Nën

 Në mbledhjen e Rektoratit të datës 15.11.2016 u trajtuan çështjet si më poshtë:

 

15
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the Technical University of Ostrava, Czech Republic in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 3...

11
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Camarino, Italy in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 2 scholarships in...

08
Nën

Njoftohen studentët se regjistrimi on-line për sezonin e riprovimeve të Janarit do të bëhet nga data 14 deri me 30 Nëntor 2016.

Faqet