Shtëpia

Njoftime

22
Nën

 

Bazuar në piken 24 të Udhëzimit nr.432, datë 22.10.2016 "Për përzgjedhjen e stafit akademik me kohë të plotë",

22
Nën

 

Bazuar në piken 24 të Udhëzimit nr.432, datë 22.10.2016 "Për përzgjedhjen e stafit akademik me kohë të plotë",

21
Nën

Bashkangjitur gjeni dokumentat zyrtarë

  1. Njoftim për mbledhje Bordi i Administrimit
  2. Për t'iu nënshtruar fazës përfundimtare të konkurrimit
21
Nën

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Vechta, Germany in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 2 scholarships in...

21
Nën

Filmi me regjizurë dhe produksion të Kürşat Kızbaz, i frymëzuar nga romani me të njëjtin titull të Mahmut Ulu është një film dramë, i cili u përcoll tek kinemadashësit për herë të parë më 1 Prill...

16
Nën

Beijing Institute of Technology (BIT) is offering two kinds of scholarship to UNIVERSITY OF SHKODRA “LUIGJ GURAKUQI” .

15
Nën

Njoftohen të gjithë të interesuarit se në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” shpallet konkursi për vend të lirë pune në Rektorat për pozicionin Specialist/...

15
Nën

Aplikimet e studentëve për përjashtim/reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2017-2018 do të bëhen tek Kryesekretaria e...

11
Nën

 

Bashkangjitur gjeni vendimin e Departamentit të Historisë për pedagogë të brendshëm - Viti akedemik 2017-2018.

10
Nën

Leksion i hapur

Epidemia globale e diabetit dhe

një analize e faktoreve riskues

Faqet