Shtëpia

Njoftime

22
Nën

Shkolla e lartë verore e universitetit të Vjenës organizon çdo vit një program veror ndërkombëtar për studentët dhe akademikët nga e gjithë bota.

22
Nën

DIAnet cooperates with the Danube: Future project, a joint initiative of the Alps-Adriatic Rectors' Conference and the Danube Rectors' Conference, which has received the flagship project status of...

22
Nën

With more than 300 participants, the conference will be the leading international discussion forum for academics, researchers, practitioners and business representatives on university-industry...

18
Nën

Shkolla e lartë verore e universitetit të Vjenës organizon çdo vit një program veror ndërkombëtar për studentët dhe akademikët nga e gjithë bota.

12
Nën

Fakulteti i Shkencave të Natyrës pranë Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” dhe Balkan Environmental Association (BENA), organizojnë më 15-16 nëntor 2013, Konferencën e Dytë Shkencore...

29
Tet

Ditën e mërkurë, më datë 30 tetor 2013, ora 13:00, në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore Universitare, organizohet nga Fakulteti i Shkencave Shoqërore veprimtaria shkencore: “Adem...

25
Tet

Ftohen studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” për të marrë pjesë në dy veprimtari kulturore që do të zhvillohen përkatësisht: 1.

24
Tet

Më 25 tetor 2013, ora 09:00, tek salla e konferencave A3 pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizohet Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Turizmi kulturor përmes...

23
Tet

Fakulteti Ekonomik në kuadër të festimeve të 20-vjetorit, organizon më datë 24 tetor 2013, ora 10:00, në Pedonalen përpara Bashkisë së Shkodrës - Panairin e turizmit kulturor: “Shkodra-Traditë,...

21
Tet

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë, Konsullatën Austriake të Nderit në Shkodër dhe Shkollën Austriake “Peter Mahringer”, organizojnë...

Faqet