Shtëpia

Dt. 23. 10. 2013. Në Bibliotekën Shkencore të Universitetit organizohet veprimtaria: “Austria lexon! Vendtakimi në bibliotekë”

Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë, Konsullatën Austriake të Nderit në Shkodër dhe Shkollën Austriake “Peter Mahringer”, organizojnë aktivitetin kulturor: “Austria lexon! Vendtakimi në bibliotekë”. Kjo veprimtari zhvillohet më datë 23 tetor 2013, ora 16:00, në sallën e konferencave “Walter Höflechner” të bibliotekës shkencore të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.