Njoftime

Scholarship offered to Zagreb University, Croatia

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, Zagreb University, Croatia in collaboration with the University of Shkodra...

New scholarships in the field of ICT: University of Klagenfurt Technology Scholarships (Master)

Following the positive development of the regional labour market in the field of “Information and communication Technology” (ICT) and the resulting...

Bursa studimi të ofruara nga MAECI pranë institucioneve italiane për vitin akademik 2019-2020.

Këto bursa i akordohen studentëve të huaj si dhe studentëve italianë rezidentë jashtë shteti. 

Afati i aplikimit është deri më 30 maj 2019, ora 14.00...

Takim mes trajnerit të basketbollit z. Nikolai Gospodinov dhe Rektorit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Ditën e hënë, më datë 20 maj 2019 Rektori i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, prof.dr.Adem Bekteshi, mirëpriti basketbollistin  bullgar z....

Takim i ish-basketbollisteve amerikane Ruthie Bolton dhe Chineze Nwagbo me studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Shkodrës në bashkëpunim me Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Federatën...

Në mjediset e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, u zhvillua seminari kombëtar me temë: “Zhvillimi dhe integrimi i praktikës akademike: Arsimi i bazuar në kërkimin shkencor”.

Zyra Kombëtare Erasmus + në bashkëpunim me grupin e Ekspertëve të Arsimit të Lartë (HERE), në mjediset e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,...

Scholarships offered by University of Messina, Italy

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Messina, Italy in collaboration with the University of Shkodra...

U zhvillua konferenca studentore me temë “Hapësira rurale e Rajonit të Shkodrës. Raste studimore”.

Në ambientet e Bibliotekës së Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, më datë 2 maj 2019, u zhvillua konferenca  studentore me temë “Hapësira...

Konferenca I shkencore mbarëkombëtare e shkencave mjekësore teknike: “Edukimi, manipulimi dhe teknikat e avancuara në shkencat mjekësore teknike”. Thirrja e dytë.

Keni nderin t’ju ftojmë për të marrë pjesë në Konferencën I Shkencore Mbarëkombëtare të Shkencave Mjekësore Teknike, ku do të keni mundësi për të...

Vendimi i Senatit Akademik, nr. 136, datë 25.04.2019 "Për miratimin e kuotave të ciklit të parë dhe ciklit të dytë të studimeve viti akademik 2019-2020"
U nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit për tregjet financiare në Universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Në kuadër të zhvillimit dhe transmetimit të dijeve përmes mësimdhënies, kërkimit shkencor dhe shërbimeve nga institucionet e arsimit të lartë, u...

Zhvillohet seminari kombëtar me temë: “Zhvillimi dhe integrimi i praktikës akademike: Arsimi i bazuar në kërkimin shkencor”.

Më datë 13 maj 2019, ora 9.30 deri në orën 14.00, Zyra e Erasmus+ në bashkëpunim me grupin e ekspertëve të Reformës së Arsimit të Lartë HERE, zhvillon...

Zyra e Sigurimit të Cilësisë dhe Vlerësimit të Standardeve, organizon një takim informues me tematikë “Akreditimi i Programeve të Studimit”.

Në vijimësi të plotësimit të detyrave të Planit të Veprimit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” pas Akreditimit Institucional, Zyra e...

Thirrje për aplikim për pjesëmarrje në eventin e organizuar nga projekti HELIX.

Në kuadër të projektit me titull: “Entrepreneurial Learning Exchange Initiative For Sustainable Hospitality SMEs in the Balkan-Mediterranean...

Vendimi i Senatit Akademik për miratimin e datës 30.04.2019, ditë pushimi.
Kërkesë për të miratuar shpërndarjen e informacionit mbi Workshop-in me temë "Përditësim në Metodat e Kërkimit Cilësor e Sasior" tek stafi akademik i brendshëm i këtij universiteti
Zyra e Këshillimit të Karrierës së Universitetit të Shkodrës, në bashkëpunim me Shoqatën World University Service of Germany, organizuan takimin informues me studentë të Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi".

Më datë 25 prill 2019, Zyra e Këshillimit të Karrierës së Universitetit të Shkodrës "Luigj Gurakuqi", në bashkëpunim me Shoqatën World University...

Njoftim në lidhje me bursën e Fondacionit Blake Rubin për studentët e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”.

Fondacioni Blake Rubin, me qendër në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mbështet studentët në të gjithë botën nëpërmjet bursës $1200 Blake Rubin...

Njoftimi në lidhje me takimin e ditës së enjte, më datë 25 prill 2019, ora 11:00, i cili do të zhvillohet tek Biblioteka Shkencore e Universitetit.

Përshëndetje të dashur studentë!

Po ju dërgoj njoftimin lidhur me takimin e ditës së enjte, më datë 25 prill 2019, ora 11:00, i cili do të zhvillohet...

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizoi eventin e dytë publik “Inovacione në turizëm të qëndrueshëm” në kuadër të Projektit Interreg “FOST INNO”.

Në sallën e konferencave të Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”,  më datë 17 prill 2019 u organizua nga Fakulteti Ekonomik eventi...